Dutch Masters

Met liefde uit Holland

Bij Hollandse meesters denkt iedereen direct aan schilders als Rembrandt van Rijn, Frans Hals en Johannes Vermeer. Net zoals deze schildermeesters in de Gouden Eeuw wereldberoemd waren om het lichtgebruik en hun schilderijen de ganse wereld over gingen, zijn ook onze droogbloemen wereldberoemd. Zo’n 60 procent van onze droogbloemen gaat naar het buitenland. Klanten tot in Ecuador en Miami aan toe, willen perse droogbloemen uit Nederland!

Wij zijn dé expert – de Dutch Master – op het gebied van droogbloemen. Het fenomeen droogbloem was al eind 19e eeuw een begrip in Nederland, en wat is Nederlandser dan Amsterdam? De plek waar de grootmeesters vele schilderijen maakten en het licht voor eeuwig vastlegden. Onze droogbloemen zijn zo ook een blijvend lichtpuntje in ieder huis.

Zoals de Hollandse Schildermeesters de wereld vastlegden met penselen, schilderen wij de wereld met baanbrekende droogbloemen. En creëren wij met onze droogbloemen een uniek, kleurrijk en blijvend trendy tafereel en stilleven!