De laatste trends! 

Stijlvolle droogboeketten

Knappe katoentakken, geurige gedroogde Lavendel, feestelijk gedroogd gipskruid of toch kleurrijke, exotische droogbloemen? Met de gevarieerde droogboeketten van Dutch Masters In Dried Flowers hoef je niet te kiezen! Van zachte natuurtinten tot knallende kleuren: onze stijlvolle droogboeketten brengen direct sfeer en vormen een tijdloze decoratie.

Op z’n kop

Bloemen drogen is een vak apart. Lang niet alle bloemsoorten zijn hier geschikt voor. De droogbloemen die wij in onze droogboeketten verwerken, worden met liefde geteeld, geoogst en gedroogd. In het voorjaar worden de bloemen gezaaid en krijgen ze volop de tijd om te groeien. In de zomer worden ze zorgvuldig van het land gesneden. Vervolgens worden de verse bloemen in een warme droogschuur, uit de zon, op de kop gehangen. Zo drogen ze in en behouden ze hun mooie kleur. Daarna worden ze verwerkt of gekleurd met natuurlijke verf, zodat ze extra lang mooi blijven.

Eindeloos genieten

Bloemen verwelken, rozen vergaan? Niet als het aan onze droogbloemen ligt! Zet een tijdloos droogboeket in je favoriete vaas en het eindeloze genieten kan beginnen. Dankzij ons grote aanbod aan hoogwaardige droogboekketten kun je grenzeloos variëren. Ben je toe aan iets nieuws? Dan schik je met een paar extra droogbloemen een compleet nieuw droogboeket! Doordat droogboeketten het hele jaar meegaan en geen onderhoud nodig hebben, zijn ze heel duurzaam.

Droogbloemen bestellen

Wilt u meer weten over wat Dutch Masters In Dried Flowers voor u kan betekenen?