Dutch Masters in Dried Flowers presenteert:

Aan de kop van De Amsterdamse 9 Straatjes waan je je de komende weken even in de zevende hemel. Op Prinsengracht 234 opent Dutch Masters in Dried Flowers vandaag namelijk een overweldigende droogbloemen pop-up store.

Snoepwinkel

Als groothandel in droogbloemen opent Dutch Masters in Dried Flowers de pop-up store in het bijzonder voor hun bestaande en nieuwe klanten. “Maar natuurlijk is iedereen die van droogbloemen houdt van harte welkom om zich te laten inspireren.” In deze snoepwinkel voor droogbloemenlovers kun je je hart ophalen aan wolken, wanden en vazen vol gedroogde pareltjes.

Van sierlijke, speelse Pampaspluimen tot prachtige Phalaris en hemelse Hortensia’s: deze pop-up store is een must-visit voor iedere droogbloemenlover. Vergeet je camera of telefoon niet, want deze droogbloemenhemel vormt natuurlijk hét decor voor bloemrijke Reels.

 

 

Droogbloemen
droogbloemen

Hollandse meesters

In de jaren ’70 kwam Jan-Willem van Delft van Greenflor tijdens zijn zomerbaantje in aanraking met droogbloemen. “Ik was zo gecharmeerd van de branche, dat ik vijfentwintig jaar lang met droogbloemen werkte, totdat ze uit de mode raakten”, vertelt Jan-Willem. “Maar een goede trend keert altijd terug. Toen de vraag naar droogbloemen steeg, startten we als Greenflor een nieuw droogbloemen merk. Dutch Masters in Dried Flowers was geboren!”

De Hollandse meesters in betoverende droogbloemen, werken vanuit hun ‘ateliers’ in Rijnsburg en Aalsmeer. Ze selecteren niet alleen de allermooiste droogbloemen van eigen bodem, maar speuren ook alle uithoeken van de wereld af naar natuurlijke droogdecoraties. Van sierlijke pluimen tot unieke exoten en van natuurlijke tinten tot trendy kleuren: de droogbloemen van Dutch Masters in Dried Flowers zijn duurzaam, helemaal hip en écht ambachtelijk.