Dutch Masters In Dried Flowers verhuist naar eigen cash&carry

De enorme groei van het droogbloemenmerk van Greenflor vraagt om verandering

De droogbloemencollectie van Dutch Masters In Dried Flowers is door het razende succes van droogbloemen verhuisd naar een nieuwe locatie. Vanaf vrijdag 11 september vind je ons ruime aanbod droogdecoraties boven de cash&carry van Greenflor Aalsmeer (Legmeerdijk 313, Box 009.25).

Groeiende collectie droogdecoraties

Droogbloemen zijn weer terug van weggeweest. Ze zijn steeds vaker terug te vinden in onze interieurs. Dat merken wij ook bij Dutch Masters In Dried Flowers. Door het razende succes van droogbloemen, breiden we onze collectie droogdecoraties steeds verder uit. Een grotere ruimte om het uitgebreide aanbod droogbloemen te beheren en te presenteren aan onze klanten was daarom noodzakelijk. Vanaf vrijdag 11 september staat onze volledige droogbloemencollectie boven de cash&carry van Greenflor in Aalsmeer. U bent van harte welkom om de collectie op de nieuwe locatie te komen bekijken.

Dutch Masters in Dried Flowers-bus boeket droogbloemen

Over Dutch Masters In Dried Flowers

Dutch Masters In Dried Flowers is het droogbloemenmerk van Greenflor. Wij zijn meesters in betoverende droogbloemen. Wij selecteren de allermooiste droogbloemen van eigen bodem, maar speuren ook alle uithoeken van de wereld af naar natuurlijke droogdecoraties. Wij spelen continu in op de laatste trends in droogdecoraties en zo houden we de collectie up-to-date. De droogbloemen van Dutch Masters in Dried Flowers zijn duurzaam, helemaal hip en écht ambachtelijk. Heeft u interesse in de droogdecoraties van Dutch Masters In Dried Flowers? Neem dan gerust contact met ons op.