Dutch Masters In Dried Flowers op showUP

Met partner Bries Aan Zee vullen we twee beursstands met droogbloemen

Dutch Masters In Dried Flowers op showUPOp 27 en 28 september 2020 vindt de septembereditie van showUP plaats in de Brabanthallen, Den Bosch. Tijdens deze inspirerende inkoopbeurs is Dutch Masters In Dried Flowers samen met onze partner Bries Aan Zee aanwezig. U bent van harte welkom om u te laten inspireren bij onze stands.

Onze collectie droogbloemen

Samen met onze partner Bries Aan Zee verwelkomen we u bij onze stands op showUP. U krijgt tijdens de beurs de kans om onze uitgebreide (nieuwe) collectie droogbloemen en droogdecoraties in het echt te bekijken. We maken tijdens showUP graag kennis met u en vertellen u met liefde over de verschillende mogelijkheden om onze collectie in te kopen via Dutch Masters In Dried Flowers en/of Bries Aan Zee.

Wilt u met ons kennismaken of bijpraten? Reserveer dan alvast uw tickets voor showUP via deze link.

Over Bries Aan Zee

We werken met veel plezier samen met onze partner Bries Aan Zee. Bries Aan Zee richt zich als groothandel in droogbloemen op kleinere orders in het midden- en kleinbedrijf, zoals bloemenwinkels, online winkels en concept stores.

Over showUP

showUP is de ultieme inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeauartikelen. De vakbeurs richt zich op inkopers van woon- en gift stores, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Ook stylisten, pers en bloggers komen langs om inspiratie op te doen. Meer dan 350 deelnemers uit binnen- en buitenland doen mee. Bij showUP vind je toonaangevende internationale merken en nieuwkomers onder één dak.

Meer weten over showUP?

Wilt u meer informatie over showUP of heeft u een andere vraag over onze uitgebreide collectie droogbloemen? Neem dan gerust contact met ons op.