Dutch Masters In Dried Flowers op stap met de droogbloemenbus

Herfst in Amsterdam: droogbloemen in herfstkleuren

Dutch Masters in Dried Flowers-busDenk je aan Nederland, dan denk je aan Amsterdam. Als typisch Nederlandse meesters in betoverende droogbloemen trokken we er daarom met onze Dutch Masters In Dried Flowers-bus op uit naar onze hoofdstad. Met een bus vol droogbloemen in herfstkleuren, de gloednieuwe herfstboeketten en een fotograaf maakten we de binnenstad van Amsterdam onveilig.

De Dutch Masters In Dried Flowers-bus

Onmisbaar zijn we als we rondrijden in onze droogbloemenbus; de felle groene kleur en ons logo vallen al van ver op. De achterbak ligt vol met onze droogdecoraties: van droogbloemen uit alle hoeken van de wereld tot aan betoverende droogbloemen van Nederlandse bodem, zoals gedroogd tarwe, lavendel of pampasgras. Hiermee rijden we naar onze klanten, maar we gebruiken hem ook weleens voor andere gelegenheden…

boeket droogbloemen

Droogbloemen in Amsterdam

Voor een fotoshoot van onze herfstcollectie, én natuurlijk van de bus met droogbloemen waar we zo trots op zijn, reden we naar Amsterdam. We maakten daar met een bus vol droogbloemen en een fotograaf de binnenstad onveilig; op zoek naar de mooiste en meest iconische plekken van Amsterdam. Denk aan het Museumplein met het Rijksmuseum op de achtergrond en langs de prachtige grachten. Zo kunnen we niet alleen onze herfstboeketten en droogbloemen in herfstkleuren laten zien, maar herken je ook meteen Nederland; waar onze roots liggen.

Typisch Nederlands

Dutch Masters In Dried Flowers is typisch Nederlands. Waarom? We zijn in Nederland ontstaan. Onze mensen zijn echte ‘Hollandse meesters’ op het gebied van droogbloemen; zij zijn dé experts. Ze speuren heel Nederland af naar de mooiste droogbloemen van eigen bodem, zoals gedroogde Helipterum of tarwe. We vullen onze collectie aan met betoverende droogbloemen vanuit de rest van de wereld. Maar we blijven bij onze Nederlandse roots.

droogbloemen herfstMet de droogbloemenbus bus bij u op bezoek

Bent u benieuwd naar onze herfstcollectie? We trekken er graag voor u op uit met de Dutch Masters In Dried Flowers-bus om u onze uitgebreide collectie te laten zien. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze cash&carry en showroom in Aalsmeer of Rijnsburg.

Wilt u een bezoek van de droogbloemenbus?

Wilt u dat we bij u langskomen met de Dutch Masters In Dried Flowers-bus of heeft u vragen over onze collectie? Neem gerust contact met ons op.