Let’s pop some colour!

Deze kleurrijke droogbloemen maken in een oogopslag duidelijk waar het om draait: let’s party! Liefde tussen twee mensen maakt levenslust los.

Samenwerking

Dutch Masters in Dried Flowers is te zien in het prachtige bruiloft boek die gecreëerd is door ‘van der Plas flowers & plants’. Shop nu de onsmibaren droogbloemen voor iedere bruiloft! De geweldige droogbloemen backdrop is met dank aan The house of artz practig geworden.

Droogbloemen groothandel

Kleurrijke droogbloemen

En dat is zeker terug te zien in deze vrolijke en uitbundige droogbloemen. Let’s pop some colour! Deze dag is er één om nooit te vergeten en dat mag gezien worden. Droogbloemen zijn niet meer alleen tone-sur-tone, maar knallen er met deze kleuren direct uit. In combinatie met verse bloemen als accent, steel je met dit thema sowieso de show!

Droogbloemen jaarrond

Inmiddels komen droogbloemen niet alleen meer uit ons eigen land, maar vinden ook droogbloemen uit Tunesië tot Italië, Peru en Ecuador hun weg naar de Dutch Masters. De vraag blijft groeien en het assortiment breidt zich nog iedere dag uit. Die ongekende populariteit valt ook te danken aan de drang naar duurzame producten. Bij verse bloemen praat je over een vaasleven, droogbloemen kan je heel lang bewaren. Het enige wat achteruit kan gaan, is de kleur.

Natuurlijker dan een droogbloem krijg je het niet. Jouw droogbloemenbruidsboeket bewaar je dus oneindig lang!
Speciaal voor jou hebben we de bruilofthighlights uitgezocht. Droogbloemen zijn jaarrond beschikbaar en hoeven niet ver van tevoren gereserveerd te worden. Hoe fijn is dat?

Dried FLowers
Droogbloemen bruiloft