window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-139883319-1');

Viel mehr als getrocknete Blumen

Dutch Masters in Dried Flowers

Wir sind niederländische Meister in bezaubernden Trockenblumen. Wir wählen die schönsten lokalen Trockenblumen und suchen gleichzeitig in allen Ecken der Welt nach natürlichen Trockendekorationen. Die Trockenblumen der Dutch Masters in Dried Flowers sind nachhaltig, absolut hip und wirklich traditionell.

Home2022-04-08T13:36:13+00:00

Natural look

Steek de droogbloemen uit de natural collection los in een stijlvol houten display of bind ze samen als rijkelijke bos. Natuurlijker krijg je het niet!

Bleached & colored

Wij kleuren vakkundig in de meest trendy kleuren. Door gebruik te maken van verf op waterbasis houden we het zo natuurlijk mogelijk.

Boeketten

Van zachte natuurtinten tot knallende kleuren: onze stijlvolle droogboeketten brengen direct sfeer en vormen een tijdloze decoratie.

Dutch Masters In Dried Flowers
WIJ ZIJN MEESTERS IN BETOVERENDE DROOGBLOEMEN

Wonderful
THE MAKING OF

De zaadjes die uitgroeien tot onze bloemen, kruiden en granen, gaan ieder jaar rond maart de grond in. Pas als het oog van de meester de producten heeft goedgekeurd, worden ze stuk voor stuk met de hand van het land gesneden. Dit gebeurt tussen juni en augustus. Daarna begint het unieke droogproces, waarbij de kleur en kwaliteit optimaal behouden blijft. De droogbloemen van Dutch Masters in Dried Flowers zijn supersterk, omdat ze op professionele wijze zijn gedroogd

Volg ons op
Instagram

Go to Top